Rangeringer Betyr Noe – Hvordan Få Sidene Dine Til Toppen

Så snart du blir seriøs med å øke trafikken på nettstedet ditt, vil du høre de tre magiske ordene: søkemotoroptimalisering. SEO er ikke en kjepphest; fordelene har en bevist merittliste. Det er heller ikke et mysterium. Med noen få enkle tips kan du begynne å forbedre webområdets søkemotorytelse umiddelbart.

Hvis du prøver å redusere kostnadene i din første SEO kjøre, bruk og teste lang hale søkeord. Du kan bli overrasket over kostnads-/besøksforholdet for visse lange halevariasjoner av populære søkeord. Hvis du kan bruke $ 100 for å få 1000 besøkende til nettstedet ditt, er det bedre enn å bruke $ 1000 for å få 5000 besøkende. Husk at du kanskje må kjøre flere kampanjer samtidig hvis du bruker denne metoden.

Vær spesifikk om søkeordene og setningene dine og hold det enkelt. Hvis du prøver å fange hvert søkeord i din nisje, vil du ha spredt deg for tynt. Målrett mot noen få utvalgte og bruk dem kreativt og ofte samtidig som du opprettholder en naturlig flyt til siden din. Ved å gjøre dette kan du presse til toppen av listen mye enklere.

Ikke bruk generiske ord i stikkordlisten, for eksempel «datamaskiner» og «bøker». Dette vil generere for mange resultater og vil mest sannsynlig ikke vise nettstedet ditt øverst. I stedet kan bruk av mer spesifikke ord og uttrykk som «kjøp billige datamaskiner på nettet» være mindre konkurransedyktig og være mer effektiv for nettstedet ditt.

Kjenn søkemotoren din. Noen søkemotorer har over to hundre forskjellige metoder som de bruker til å bedømme om nettstedet ditt er verdig å være øverst i søkelistene sine. Prøv å lære så mange av disse som mulig og bruk dem til din fordel. Mange nettsteder vil liste opp noen få, men det er best å prøve å finne så mange du kan.

Opprett en flott ressursseksjon for å tiltrekke besøkende og søkemotorer til nettstedet ditt. En godt planlagt ressursdel får området til å se profesjonelt ut. Det gir deg også utseendet til å være i en autoritetsposisjon angående ditt valgte emne. Det er også viktig å holde ressursene oppdatert og ryddig.

Bruk et koblingshjul hvis du vil, men vær forsiktig. Linkhjul lar nettstedet ditt få mange lenker til det, og øker raskt rangeringene dine. Du må imidlertid være forsiktig så du ikke får nettstedet ditt til å vokse for raskt, fordi søkemotorer er klar over denne taktikken og kan svarteliste deg hvis de tror du gjør det.

Åpne nettstedet ditt i en nettleser for tekstvindu for å se etter feil. Du vil lese gjennom alt, for å sikre at søkeordene dine er klare og at nettstedet ditt ikke ser ut til å være spammy. Søkemotorer vil bare se hva du ser på i en tekstleser, så det er lurt å se på dette selv.

Selv om det kan virke arcane ved første øyekast, er søkemotoroptimalisering egentlig ikke komplisert. Taktikker som de du nettopp har lest om, kan gjøre en stor forbedring i nettstedets søkemotorrangeringer. Til slutt er god SEO bare et spørsmål om å vite hvordan du får mest mulig ut av nettstedet ditt og innsatsen du legger ned i det.